Notícies inserció

PROLINE BARCELONA CONTRACTA A LA SARA - Desembre 2019
Fa poc hem començat la col·laboració amb una nova empresa de Terrassa. Proline Barcelona és una empresa especialitzada en disseny i fabricació de productes de pressoteràpia i tèxtil. Aquest any ha fet la seva primera col·laboració amb el servei Binomis, contractant a la Sara de forma indefinida. Moltes felicitats Sara!!
JORNADA CONVERSES DEL MERCAT DE TREBALL- Novembre 2019
El passat 28 de Novembre, el Servei Binomis va participar en la 8ª Jornada Converses del Mercat de Treball, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, l’ Ajuntament de Sabadell, i la Diputació de Barcelona. Hi van assistir les tècniques Marta Jou i Mireya Fernández, en representació de l’entitat, per tal de donar a conèixer el servei, i poder establir col·laboracions tant amb empreses con altres entitats i futurs candidats/es.
Aquesta jornada ens ha permès ser més visibles i realitzar un intercanvi professional d’experiències i coneixements.
Agraïm al Consell Comarcal que ens hagi convidat a aquest acte.
DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT
DIARI ARA 3 DE DESEMBRE DEL 2019
PAGINA WEB BINOMIS - Maig 2019
PRACTIQUES ROGER A EGARWAGEN - Maig 2019
PRACTIQUES EMILIO A FUPAR - Abril 2019
NORAUTO PARC VALLÈS GERARD - Març 2019
CONTRACTACIÓ ALISSON AL MEDIA MARKT - Març 2019
CONTRACTACIÓ EMPRESA SERHS FOOD AREA - Febrer 2019
PRACTIQUES A PRODIS - Gener i Febrer 2019
Contracte i nova col·laboració amb CIDEYEG - Juliol 2018
d
Jornada Converses del Mercat de Treball - Viladecavalls Octubre 2018
Nova col·laboració Circutor - Viladecavalls Novembre 2018
NOU CURS NOVES CONTRACTACIONS - TELSTAR Setembre 2018
Nou recurs laboral a Terrassa - Setembre 2018
PRACTIQUES A L'EMPRESA TELSTAR - Maig 2018
FINALISTES PREMIS OBRA SOCIAL "LA CAIXA" - Abril 2018
PRACTIQUES A PRODIS - Abril 2018
PRACTIQUES MARIONA A SUPERVERD - Abril i Maig 2018
L
PRACTIQUES BUGADERIA CASA VAPOR GRAN - Març 2018
PRACTIQUES LAIA A SERHS - FEBRER 2018
McDonalds fa un reconeixament per la bona feina - Gener 2018
SIGNATURA CONVENI AMB "LA CAIXA" - Novembre 2017
ENHORABONA ANNA MARIA! - Desembre 2017
CONCESSIÓ DEL PROGRAMA SIOAS 2017 A BINOMIS - Desembre 2017
RENOVACIÓ CONTRACTE MCDONALDS -Desembre 2017
NOVA CONTRACTACIÓ INDEFINIDA
SEGUIM TREBALLANT PER A LA INSERCIÓ LABORAL!
d
CONTRACTACIÓ A CLECE - Abril 2017
"La Sara acaba de firmar un contracte indefinit!
Després d'unes pràctiques amb una valoració molt positiva, l'empresa Clece ha decidit contractar-la. És l'encarregada de netejar una de les plantes de l'Ajuntament de Terrassa.
Enhorabona Sara!!!"
TORNEIG COMPTE DE GODÓ - Abril 2017
"Gràcies a la col•laboració de la Fundació Mapfre i del programa Junts ho podem fer, dos participants del programa SIOAS van tenir l'oportunitat d'anar a la fase prèvia del Torneig de Tenis del Comte de Godó. L'experiència va ser molt emocionant i s'ho van passar molt bé!"
EL YOUSSEF FIRMA EL SEU PRIMER CONTRACTE! - Març 2017
Després d'una valoració molt positiva del període de pràctiques, l'empresa ha decidit fer-li un contracte d'un any. Esperem que vagi molt bé!
Enhorabona Youssef!"
PRACTIQUES ESPLAI LA FABRICA - Març 2017
El Joan, un alumne del PFI d’Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic està fent pràctiques a l'Esplai La Fàbrica.
Entre altres tasques, el Joan s'encarrega d'organitzar i preparar els berenars, fer inventari del material, recollir les sales, atendre algunes trucades, vigilar la porta, etc.
Esperem seguir col·laborant!
PRACTIQUES SERVEIS EDUCATIUS - Març 2017
El Victor, un alumne del PFI d'Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic està fent pràctiques a l'escola municipal La Llar i al Servei d'Educació de l'Ajuntament de Terrassa.
Entre altres, les seves tasques són: entrada i actualització de dades a l'ordinador, arxivar documentació, ensobrar, destruir documentació, introducció de dades a l'Excel, etc.
Tant el Victor com els seus companys estan molt contents amb l'experiència, esperem seguir col·laborant!
CONTRACTACIONS A TIBIDABO - Març 2017
L'Ada i l'Àlex, dos participants del programa SIOAS han començat aquest mes de Març a treballar al Tibidabo! Entre altres tasques, s'encarreguen de: recollir taules i safates, mantenir l'orde de l'espai, atenció directa amb el públic, neteja de la vaixella, etc. Enhorabona per la contractació!
PRACTIQUES OBRADOR - Març 2017
PRACTIQUES NORAUTO - Març 2017
PRACTIQUES A PRODIS - Febrer 2017
PRACTIQUES A TRIDEFUS - Gener 2017
Programa SIOAS - Desembre 2016
PRACTIQUES A EHLIS - Desembre 2016
ASSISTÈNCIA ALS PREMIS APRODISCA - Desembre 2016
RIUS CONSULTORS VE A CONÈIXER L'ESCOLA - Novembre 2016
GH
PRACTIQUES AL REBOST DE LA CREU ROJA - Novembre 2016
c
VISITA DECATHLON - Novembre 2016
d
COL·LABORACIÓ PERRUQUERIA RODELAS - Novembre 2016
COL·LABORACIÓ EMPRESA AUXICOLOR - Octubre 2016
JORNADA CONVERSES DEL MERCAT DE TREBALL - IV EDICIÓ- Octubre 2016
Torre d'en Gorgs, Barberà del Vallès
El passat 6 d’Octubre, el Servei Binomis va ser convidat a participar en la Jornada Converses del Mercat de Treball, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ajuntament de Barberà del Vallès i Diputació de Barcelona. Hi van assistir les tècniques Sílvia Gascón i Marta Jou, en representació de l’entitat, per tal de donar a conèixer el servei, i poder establir col·laboracions tant amb empreses com altres entitats i futurs candidats. Així doncs, gràcies a aquesta jornada, ens hem pogut fer més visibles, realitzant un intercanvi professional d’experiències i coneixements. Esperem que aquesta trobada ens doni aviat els seus fruits, i agraïm al Consell Comarcal que ens hagi convidat a aquest acte.
COL·LABORACIÓ EROSKI TERRASSA - Maig del 2016
Aquest últim trimestre de curs s’ha iniciat una nova col·laboració amb l’empresa Eroski. aquesta col·laboració ens ha permès que l’alumna Sílvia Dalmases del PFI de vendes estigui fent practiques de suport de caixes. La Sílvia ha tingut molt bona rebuda per part de l’empresa i tant ella com les seves companyes valoren molt positivament la tasca realitzada.
ACTUALITZACIÓ DEL VIDEO PERFILS PROFESSIONALS
Recull informatiu sobre els perfils professionals que poden ocupar les persones amb discapacitat intel·lectual a través del servei d'inserció laboral, Binomis, de l'Escola l'Heura del Vallés, Terrassa.
foto video
Abril del 2016
CONTRACTACIÓ D’EXIT - Desembre del 2015
L’Ernesto Rodríguez va estudiar els PQPIs d’Oficina i Vendes i d’Auxiliar d’Establiments Hotelers a l’Heura i va realitzar les pràctiques a la Residència Vellsolà, fent tasques de bugaderia.
Gràcies a la bona valoració, va ser contractat per la Residència com a netejador/planxador, a l’abril de 2014. Actualment continua treballant. Des del programa ”Junts ho podem fer” de la Fundación Mapfre, li han fet una entrevista com a cas d’èxit, a on ha explicat la seva vivència personal a l’empresa, i aquesta també ha pogut donar la seva visió de l’experiència d’inserció.
www.vellsola.es
CAMPANYA DE NADAL 2015 AL MEDIA MARKT
Contractació laboral a la Mariana Suarez.
Com cada any l’empresa MEDIA MARKT- CC SANT CUGAT, ha comptat amb el servei per les seves contractacions de personal per la campanya de Nadal. Per aquesta campanya ha contractat a la Mariana Suarez, donant suport a la línea de caixes.
FELICITATS MARIANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ATORGAMENT PROGRAMA SIOAS – Novembre del 2015
El passat dia 11 de Novembre, i des del Departament d’Empresa i Ocupació, vàrem rebre la notificació de la resolució del programa Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la Inserció per a Persones amb Discapacitat (SIOAS) que ens permetrà atendre a 30 persones per tal d’incrementar la seva ocupabilitat i la seva inserció laboral en el món laboral ordinàri. Aquest programa ens permet també fer un seguiment a través de la metodologia del Treball amb Suport per a les persones que ja estan treballant, amb l’objectiu de mantenir la seva feina. Aquest programa està subvencionat per la Generalitat de Catalunya- Departament d’Empresa i Ocupació- i del Fons Social Europeu, i es desenvoluparà dins del període de Juliol del 2015 a Juny del 2016.
NOVA CONTRACTACIÓ VICTOR V. - Setembre del 2015
Treballant des del setembre
Després d’unes pràctiques formatives amb molt bona valoració l’empresa, Distribuciones del jamón CEREZO, ha fet al Victor un contracte indefiniti a jornada complerta!!!!!!. FELICITATS VICTOR!!!!!!! TE L’HAS GUANYAT!!!!!!!!!
CONTRACTACIÓ D’ÈXIT - Setembre del 2015
icona lamp lighting fot lamp
El passat mes de Març, l’alumne de l’escola, Ivan Domínguez va firmar un contracte d’1 any de duració amb l’empresa Lamp Lighting, ubicada a Terrassa i amb filials arreu del món, dedicada a fabricar i oferir diferents tipologies d’il·luminació.

Les tasques de l’Ivan dins de l’empresa són diverses, realitzant funcions de mosso de magatzem, preparació de comandes i reposició del producte.

Des del programa ”Junts ho podem fer” de la Fundación Mapfre, amb el qual el Servei Binomis de l’escola hi col·labora, li van fer una entrevista explicant la seva experiència personal, així com la visió d’aquesta inserció des de l’empresa.

Ho podeu veure publicat a la pàgina web, a l’apartat de Casos d’Èxit:

VISITA DE LA FUNDACIÓ CAIXA D'ESTALVIS I PENSIONS DE BARCELONA - Octubre 2015
El passat dimarts 27 d’Octubre del 2015 vàrem tenir la visita de representants de la Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona “La Caixa” per tal de firmar un acord de col•laboració económica per l’any 2015-2016. Aquest acord sorgeix en el marc de la Convocatòria de la Fundació, per projectes d’inserció sociolaboral de l’any 2015, i que l’Escola l’Heura a través de l’àrea laboral i el servei Binomis, va presentar amb el nom d’ “Itineraris d’Inserció Laboral mitjançant el Treball amb Suport”.
NOVA CONTRACTACIÓ - Octubre 2015
Contracte d’un any a l’empresa McDonald’s
La Jéssica ha signat un contracte d’un any, amb l’empresa McDonald’s, per treballar al restaurant del Parc Vallès de Terrassa. Dissabte ha estat el seu primer dia de feina!!!!!!!!! Enhorabona i Molta sort Jéssica!!!!!!!!!
VISITA DE L’EMPRESA LAMP - Octubre del 2015
El passat dia 1 d’Octubre l’escola va rebre la visita del Sr. Ignasi Cusidó i la Sra. Marta Puigdengolas, gerent i responsable de recursos humans de l’empresa Lamp Lighting, on treballa l’ex-alumne Ivan Domínguez. La visita es va centrar bàsicament en l’àrea de tallers, on van poder veure els alumnes in situ, realitzant tasques pròpies del seu PQPI. Tant l’Ignasi com la Marta es van mostrar molt interessats en l’activitat realitzada des d’aquesta àrea, perfils dels alumnes, i sortides laborals. Creiem que la visita va ser molt positiva, ja que es va poder fer difusió a l’exterior, tant dels perfils laborals dels alumnes com pel servei de formació i inserció de l’escola. Agraïm molt aquesta visita i esperem que pugui repetir-se amb altres empreses.
Experiència de col·laboració amb l'Escola Salesians - Juny del 2015
Quatre alumnes de la Secció de Formació Laboral, han realitzat les seves pràctiques a Salesians
Des de Binomis volem compartir amb tots vosaltres l'experiència de col·laboració que hem tingut, per primer any, amb l'Escola Salesians de Terrassa.
Quatre alumnes de la Secció de Formació Laboral, han realitzat les seves pràctiques a Salesians, en els següents àmbits: cuina-menjador, recepció, manteniment pintura i manteniment general. Ha estat una experiència molt enriquidora tan pels alumnes de l'Heura del Vallès, que han tingut l'oportunitat de realitzar-hi les pràctiques, com pels referents i alumnes de l'Escola Salesians de Terrassa.
Per aquest motiu Salesians ha volgut donar visibilitat a l'experiència i ha publicat un petit article en el diari digital LA TORRE.
CURS INFORMÀTICA - D'abril a Juliol del 2015
curs infor 1 curs infor 2
Gràcies a la col·laboració amb la Fundació Once - FSC Inserta, l’escola està impartint un curs d’informàtica bàsica. Es tracta d’un curs de 150 hores on hi participen 11 alumnes, destinat a dotar d’eines informàtiques per a la millora de l’ocupabilitat d’aquestses noises amb discapacitat que es troben en situació d’atur.


El curs consta de 4 mòduls, on es treballen els programes Windows, Word, Excel i Internet, i està subvencionat pel Fons Social Europeu, dotat d’una beca pel transport, i que en finalitzar la formació s’obtindrà un certificat.

C/ Ègara, 16 (Terrassa) 08225 Tel. 93 784 25 25
powered by bit-Xo